8 Mayıs 2011 Pazar

Falkenbach - Tiurida (2011)


Önceki albümlerin atmosferik şukelalığını tam yansıtamıyor. Ya da bu bünye aynı şeyleri duymaktan sıkıldı. Ayrıca o etkileyici vokal ile albümün soundu arasında hafiften hafiften bir tezatlık oluşuyor gibi. Yani tam tamına tatmin olmadım. Birşeyler eksik demeye çalışıyorum.

7,50/10

2 yorum:

  1. Yerinde olsam şu yorumu anında silerdim. Sen Falkenbach muziginin "atmosferik şukela" diye bahsedicek kadar muzik bilgisi kıt bir insansın.


    p.s : Falkenbach'a bu yorumu yapabiliyorsan kendinede yapılan yorua saygı duyar ve bu mesajı silmezsin.

    Alper Hankendi a.k.a "Loki"

    YanıtlaSil
  2. Grubun önceki işlerini oldukça beğenmiş biri olarak kullandığım şukela tabirini tamamiyle yanlış anlamışsın. Zira Falkenbach pagan müziğin atmosferini dinleyiciye yansıtabilmesiyle ünlüdür. Aksiyonu yoğun parçalar bile ağır bir atmosferle örtülüdür. Ve bu şukeladır , muhteşemdir, candır canandır. İşte son albümde ben bunu hissetmiyorum.
    Ve ayrıca müzik bilgimin fevkalade olduğu iddiasında da hiç bulunmadım bkz. ilk entry.
    Sonuçta kişisel olarak beğendiğin müzik vardır ve beğenmediğin müzik vardır. Ama hepsi bir emeğin ürünüdür. Zaman kıtlığı sebebiyle kısa geçtiğim entrylerde saygısızlık gibi algılanabilecek şeyler yazabiliyor ihtimalim tamamiyle kasıt dışıdır. Bu kadar...

    YanıtlaSil