26 Mayıs 2009 Salı

Maggie Furey - Güç Kalıtları 4: Dhiammara

Sebat ederseniz sonunda galip siz gelirsiniz. Bu serinin son kitabını bitirerek bu öngörü de gerçekleşmiş oldu böylece. Galip benim, yüzlerce sayfa bitirdim!!
Kitaptan ilginç bir kesit sunmak istiyorum. Bir bayan düşünün. Eski sevgilisinin ruhu yeni ve genç sevgilisinin vücuduna giriyor. Fanteziye bakar mısınız lütfen. Sizin hayalgücünüze bırakıyorum.
Bu son cildin ilginizi uyaracak seviyede , en azından ilk sayfalarda geliştiğini söyleyebilirim. Sonlara doğru ise "yoksa olayların sonu henüz yazılmamış başka bir kitapta mı gelecek" diye düşünmeye başlamışken aniden şaşkınlığınız bir kat daha artıyor. Çünkü kitap ve hikaye sonlanmıştır. Bazı karakterlerin akıbeti ise açık uçlu bırakılarak yazılabilecek devam serisi için hazırlık yapılmış. Şimdi yazarımıza sesleniyoruz. Lütfen bayan Furrey, daha fazla yazmayın!
Şaka bir yana, alaycılık diğer yana; seri çok kötü değil, ama herşey ortalama ilerliyor. Karakterlerin güçlendiği, ilgi çekici hale geldiği an kurgu zayıflıyor. Fantastik kurguya yeni başlayan biri için fazla karmaşık, türü bilenler için ise fazla yavan.

6 yorum:

  1. acaba kitap hala sizde mi?

    YanıtlaSil
  2. evde bir yerlerde olması lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o kitabı şu anda bulmaya çalışıyorum. çoğu yerde yok.şu anda başka bir yerden onaylamayı bekliyorum. eğer olmaz ise kitabı sizden alıp okuyabilir miyim?

      Sil
  3. mail atarmısın antimodern@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Kitabi satin almak istiyorum ariyorum bulamiyorum. Elinde bulunup satmak isteyen varsa bana ulasabilir mi. S.zehra575@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. son kitabı bulamıyorum bir türlü. yardımcı olan çıkar mı ?
    hermi1907@hotmail.com

    YanıtlaSil